Last minute valentijn tips mama abc blog

Last Minute Valentijn Tips

Share Button

Valentijn! Laat je niet weerhouden door al die mensen die zeggen dat ze niet meedoen aan Valentijn. Valentijn is gewoon een super liefdevolle dag waar je je “Valentijntje” eens extra in de watten kan leggen. Natuurlijk kan je dat elke dag doen maar hé doen we dat echt? Ik dacht het niet, dus gebruik Valentijn als een extra kans om het eens speciaal aan te pakken. Heb je nog niets geregeld of voorzien? Heb je werkelijk geen idee wat te doen, geen paniek, bekijk deze lijst van Last Minute Valentijn Tips en er zit vast wel iets tussen dat bij jullie past!

last minute valentijn tips mama abc blog

Last Minute Valentijn Tips

Heerlijk uit eten

Origineel is het niet maar wel lekker. Als je kinderen hebt moet je natuurlijk even rondbellen op zoek naar een geschikte babysit die nog op zo’n korte tijd beschikbaar is. Denk ook even na of je kinderen er wel mee om kunnen gaan op zo’n korte termijn. Zoja, zoek een leuk restaurantje uit dat nog een plaats vrij heeft en maak een reservatie! Geniet van de verandering en van elkaar. Oh, verwittig op voorhand zodat ze tijd genoeg heeft om zich klaar te maken.

Naar de film

Bekijk het aanbod bij de grote én de plaatselijke kleinere bioscopen. Denk vooral richting romantische films (tenzij je valentijntje daar een hekel aan heeft) en neem ze mee uit naar de film. Plan er eventueel een etentje voor. Vergeet ook hier de babysit niet voor de thuisblijvende kinderen.

Zend sms’jes

Het is misschien al te laat om overal kleine briefjes te verstoppen want je bent al op je werk. Gelukkig heb je een smartphone! Stuur doorheen de dag talloze lieve, romantische sms’jes. Succes verzekerd.

Maak een bonnen boekje

Neem die stapel post its en schrijf ze vol met leuke dingen die je nog samen wil ondernemen. Zet er ook enkele bij dat je meteen kan waar maken. Ideaal geef je er nog wat chocolade bovenop.

Neem stiekem foto’s

Neem gedurende de dag overal foto’s, van jezelf of van je omgeving. Zorg ervoor dat op elke foto een lieve boodschap weergegeven is, schrijf en fotografeer briefjes, schrijf iets op de spiegel, maak een kushandje, … toon dan later op de avond totaal onverwacht de collage op het tv scherm.

Thuis-cinema

Geen goede films in de cinema of vind je geen babysit? Maak van je thuis een cinema. Koop ergens popcorn (of pof ze zelf), ander lekkers en wat drankjes. Maak het gezellig en kies een goede romantische film. Als je nog extra tijd hebt maak je een cinema like uitnodiging / bonnetje!

Thuis – Take-away

Neem het eten mee naar huis. Wel zo handig dat je op voorhand verwittigd dat er niet gekookt moet worden natuurlijk.

Thuis – haal herinneringen op

Bekijk oude foto’s of video’s. Die van jullie trouwdag zijn ideaal!

Blijf thuis – nog ideetjes

Vind je geen babysit, restaurant of wat je ook maar nodig had. Geen paniek! Je kan het thuis ook heel gezellig maken, kijk eens bij deze 20 budget date night tips voor bij je thuis.

Plan van aanpak

Doe geheimzinnig

Lees je dit stiekem op het toilet en heb je nog geen verstaanbare conversatie gevoerd met je valentijntje dan heb je nog alle kansen! Je kan afhankelijk van hoe je Valentijntje is doen alsof je nog altijd niet weet dat het vandaag valentijn is of je kan geheimzinnig doen. Hang een spannende sfeer in de lucht en laat haar zogezegd ongewild weten dat er nog een verrassing zal volgen. Laat dan natuurlijk ook iets volgen, ahja! Maar dat geeft je de tijd om nog iets te gaan kopen, te reserveren, … met mijn tips zou dat geen probleem meer mogen zijn.

Maak gebruik van je middagpauze

Moet je vandaag naar je werk dan kan je misschien wel even tijdens de middagpauze of na het werk langsgaan bij een winkel om wat chocolade of bloemen of een ander leuke attentie. Weet dat het niet altijd het duurste moet zijn, wij vrouwen willen vooral liefde! Dat is het allerbelangrijkste, we willen ons geliefd voelen. Met chocolade gaat dat meestal vlotter.

Lukt het je echt niet en wil je wel iets doen?

Nou, fluister haar (hem) dan in het oor dat er later nog een verrassing zal volgen.

Opgepast!

Heel belangrijk dat je geen verwachtingen schept bij je valentijntje dat je dan niet kan inlossen.

Wat doen jullie vandaag met Valentijn?

Veel liefs,
Sofie

Share Button

There are 6 comments Reageer!

Reageer!

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  
Please enter an e-mail address