Over ons

Welkom op mama ABC

Mamablog van Sofie Lambrecht

Welkom mama, papa, opvoeder of wie je ook bent. Ben je op zoek naar handvaten, tips, herkenning en inspiratie over het leven met kinderen, dan zit je hier zeker goed!

Bekijk onderstaand filmpje om een eerste indruk te krijgen van Mama ABC (beelden van zomer 2016).

Sofie en haar gezin

Mama ABC is een plaats waar Sofie schrijft over wat ze leert door haar gezin, haar kinderen, haar huwelijk en haar behoefte aan me-time. Deze weblog valt de laatste jaren onder noemer mamablog.

Sofie is getrouwd sinds 27 april 2007 met Bram. Heel af en toe schrijft hij ook eens iets. Samen hebben ze 5 kinderen.

Sofie is thuisblijfmama en geniet ervan om thuis te zijn en haar eigen ding te kunnen doen. Er altijd te zijn voor de kindjes en ze maakt voldoende tijd vrij om te bloggen en te vloggen.

Thema’s van de mamablog Mama ABC

De hoofdthema’s van deze blog zijn uitstapjes en reizen, opvoeden en gezinsleven, spelen en speelgoed, me-time en relatie.

(over)leven als mama en als vrouw

Daarnaast komen er ook andere onderwerpen aan bod als huishouden met een groot gezin, verbouwen en inrichten, fashion vooral voor kinderen, knutselen, verzorging en nog meer.

Sofie staat ook altijd open voor leuke ideeën en werkt graag samen! Je kan haar daarover altijd mailen.

Mama ABC geschiedenis

Mama ABC is voortgevloeid uit “Our happily ever after” en die op zijn beurt uit “Bram en Sofie” die ontstond eind 2006. Door ons trouwen en vooral het kindjes krijgen is deze blog ontzettend anders geworden doorheen de jaren. We blijven continu deze blog verbeteren.

Appelmoes Bruisballen Chocolade mamaABC mama Blog wie zijn wij about
Foto lente 2016

 Fijn dat je hier bent!

Je kan Sofie en haar gezin ook volgen via:  facebookinstagram, twitter, YouTubeGoogle+Pinterest en Bloglovin.